Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort Egipski
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="t mixhexe" data-source="post: 1140655" data-attributes="member: 16084"><p>robilam ten tort z polskiej kremowki i tez sie rozplynal....byc moze nie ma w niej tyle zawartosci tluszczu,jak napisane....a karmel z cukru zastepuje zawsze, paczka cieniutko pokrojonymi Toffifi (te z orzechami)firmy Storck.to tak zwane pojscie na latwizne...dzieki czemu krem nie rozplywa sie tak szybko.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="t mixhexe, post: 1140655, member: 16084"] robilam ten tort z polskiej kremowki i tez sie rozplynal....byc moze nie ma w niej tyle zawartosci tluszczu,jak napisane....a karmel z cukru zastepuje zawsze, paczka cieniutko pokrojonymi Toffifi (te z orzechami)firmy Storck.to tak zwane pojscie na latwizne...dzieki czemu krem nie rozplywa sie tak szybko. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort Egipski
Top
Bottom