Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort Esterhazy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="jolka8" data-source="post: 1224019" data-attributes="member: 11142"><p>A ja po raz kolejny namawiam do użycia błyskawicznego kremu karpatka wymieszanego z bita śmietaną.</p><p></p><p> 1 opakowanie karpatki ubite w 500 ml zimnego mleka / w przepisie 400 ml/</p><p> do tego 0/5l smietany ubitej z cukrem i dwoma łyzkami rozpuszczonej w gorącej wodzie żelatyny.</p><p></p><p>Czynności te trzeba wykonywać szybko, bo dzisiejsze zagęstniki, dziwnie działają.</p><p></p><p> Ja przeszłam w swoim kucharskim zyciu kremy ucierane z tłuszczem, </p><p>Ale w zasadzie masło, które ma 82% tłuszczu warzy krem.wiec tylko margaryna. masło roślinne </p><p> A 350 gram margaryny to dla mnie horror, i szklanka cukru.</p><p></p><p>Tutaj oprócz proszku z karpatki wszystkie składniki sa naturalne. mleko , smietana, 2 płaskie łyżeczki cukru, żelatyna.</p><p></p><p> Poza tym jak ktoś pragnie mozna do karpatki wkręcić miękkie masło.</p><p> </p><p>Spróbujcie , polecam.</p><p></p><p> Reszta tortu wygląda super smakowicie</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jolka8, post: 1224019, member: 11142"] A ja po raz kolejny namawiam do użycia błyskawicznego kremu karpatka wymieszanego z bita śmietaną. 1 opakowanie karpatki ubite w 500 ml zimnego mleka / w przepisie 400 ml/ do tego 0/5l smietany ubitej z cukrem i dwoma łyzkami rozpuszczonej w gorącej wodzie żelatyny. Czynności te trzeba wykonywać szybko, bo dzisiejsze zagęstniki, dziwnie działają. Ja przeszłam w swoim kucharskim zyciu kremy ucierane z tłuszczem, Ale w zasadzie masło, które ma 82% tłuszczu warzy krem.wiec tylko margaryna. masło roślinne A 350 gram margaryny to dla mnie horror, i szklanka cukru. Tutaj oprócz proszku z karpatki wszystkie składniki sa naturalne. mleko , smietana, 2 płaskie łyżeczki cukru, żelatyna. Poza tym jak ktoś pragnie mozna do karpatki wkręcić miękkie masło. Spróbujcie , polecam. Reszta tortu wygląda super smakowicie [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort Esterhazy
Top
Bottom