Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort Esterhazy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote=".agatka." data-source="post: 1224025" data-attributes="member: 12156"><p>Samo masło i cukier to już horror! Do tego jajka i alkohol!</p><p>Ale czy taki tort zjadamy codziennie na śniadanie, obiad i kolację?</p><p>Czy trzeba zjeść pół na jedno posiedzenie?</p><p></p><p>Taki tort to deser, którego zjada się kawałek, którym się delektuje. </p><p>Nikt nie zmusza Cię do jedzenia tortów na bazie masła. Dla mnie horror to gotowe kremy do ciast. Bez smaku i z wyraźnym sztucznym posmakiem.</p><p></p><p>Raz w życiu zdarzyło mi się, że krem się zwarzył, więc nie powiedziałabym, że &quot;masło, które ma 82% tłuszczu warzy krem.wiec tylko margaryna. masło roślinne&quot;. Krem na margarynie też może nie połączyć się z budyniem, nie ma reguły.</p><p></p><p>Jak będę chciała gotowy tort,to pójdę do cukierni. Wybieram jednak taki przygotowany od podstaw samodzielnie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE=".agatka., post: 1224025, member: 12156"] Samo masło i cukier to już horror! Do tego jajka i alkohol! Ale czy taki tort zjadamy codziennie na śniadanie, obiad i kolację? Czy trzeba zjeść pół na jedno posiedzenie? Taki tort to deser, którego zjada się kawałek, którym się delektuje. Nikt nie zmusza Cię do jedzenia tortów na bazie masła. Dla mnie horror to gotowe kremy do ciast. Bez smaku i z wyraźnym sztucznym posmakiem. Raz w życiu zdarzyło mi się, że krem się zwarzył, więc nie powiedziałabym, że "masło, które ma 82% tłuszczu warzy krem.wiec tylko margaryna. masło roślinne". Krem na margarynie też może nie połączyć się z budyniem, nie ma reguły. Jak będę chciała gotowy tort,to pójdę do cukierni. Wybieram jednak taki przygotowany od podstaw samodzielnie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort Esterhazy
Top
Bottom