Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort Esterhazy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="jolka8" data-source="post: 1224031" data-attributes="member: 11142"><p>Ja nie lubie tłustych kremów, kremy kręcone na zimno to tylko technologia. Zamiast mąki ziemniaczanej która zagęszcza na ciepło wymyslono coś co zagęszcza na zimno.Technologia idzie do przodu</p><p></p><p> Krem, na który przepis podałam jest pyszny i lekki, i nie ma nic wspólnego z kremem z cukierni.</p><p></p><p>Kto chce niech spróbuje, a kto nie niech kręci margarynę z cukrem. Dla mnie zestaw szkodliwy i nielubiany</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jolka8, post: 1224031, member: 11142"] Ja nie lubie tłustych kremów, kremy kręcone na zimno to tylko technologia. Zamiast mąki ziemniaczanej która zagęszcza na ciepło wymyslono coś co zagęszcza na zimno.Technologia idzie do przodu Krem, na który przepis podałam jest pyszny i lekki, i nie ma nic wspólnego z kremem z cukierni. Kto chce niech spróbuje, a kto nie niech kręci margarynę z cukrem. Dla mnie zestaw szkodliwy i nielubiany [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort Esterhazy
Top
Bottom