Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort Esterhazy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Maraa" data-source="post: 837607" data-attributes="member: 8429"><p>Kate, nie wiem dlaczego zrobiły Ci się te grudki. Może podczas podgrzewania masy jej część przywarła do dna? Ja podgrzewam ją i mieszam dość energicznie przy pomocy ręcznej trzepaczki (rózgi). Masa powiększa swoją objętość i robi się dokładnie taka jak opisujesz. Jak już się zagotuje przelewam ją do miski i ubijam mikserem na wysokich obrotach do całkowitego ostudzenia, nie powinna opaść. Zimna masa jest puszysta, lekka i dobrze napowietrzona.</p><p>Kate, a zmniejszałaś może ilość cukru?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Maraa, post: 837607, member: 8429"] Kate, nie wiem dlaczego zrobiły Ci się te grudki. Może podczas podgrzewania masy jej część przywarła do dna? Ja podgrzewam ją i mieszam dość energicznie przy pomocy ręcznej trzepaczki (rózgi). Masa powiększa swoją objętość i robi się dokładnie taka jak opisujesz. Jak już się zagotuje przelewam ją do miski i ubijam mikserem na wysokich obrotach do całkowitego ostudzenia, nie powinna opaść. Zimna masa jest puszysta, lekka i dobrze napowietrzona. Kate, a zmniejszałaś może ilość cukru? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort Esterhazy
Top
Bottom