Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort Esterhazy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="jaxja" data-source="post: 844703" data-attributes="member: 1798"><p>Upiekłam dwa blaty i wyszły mi cieniutkie. Maryna pisała, że jej miały 1 cm wysokości. Jak powinno być? </p><p>Piekłam w temp 150 stopni i bardzo szybko sie zarumieniły, po 30 min musiałam je wyjąć z piekarnika. </p><p>I jeszcze jedno pytanie: pieczecie z termoobiegiem, czy bez?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jaxja, post: 844703, member: 1798"] Upiekłam dwa blaty i wyszły mi cieniutkie. Maryna pisała, że jej miały 1 cm wysokości. Jak powinno być? Piekłam w temp 150 stopni i bardzo szybko sie zarumieniły, po 30 min musiałam je wyjąć z piekarnika. I jeszcze jedno pytanie: pieczecie z termoobiegiem, czy bez? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort Esterhazy
Top
Bottom