Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort Esterhazy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="jaxja" data-source="post: 845278" data-attributes="member: 1798"><p>Moje blaty bezowe są widoczne wyraźnie, ale nie są już chrupkie. Tort jest pyszny, ale bardzo słodki. </p><p>Powtórzę go, by zrobic krem jak należy. Z Waszych opisów wynika, że faktycznie za wczesnie zdjęłam go z ognia - od razu, gdy zaczął się gotować. Masa przez to nie zgęstniała. Aż dziwne, że taka płynna podczas łączenia z masłem nie zwarzyła się. Ale i tak krem jest pyszny - taki delikatny i aksamitny.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jaxja, post: 845278, member: 1798"] Moje blaty bezowe są widoczne wyraźnie, ale nie są już chrupkie. Tort jest pyszny, ale bardzo słodki. Powtórzę go, by zrobic krem jak należy. Z Waszych opisów wynika, że faktycznie za wczesnie zdjęłam go z ognia - od razu, gdy zaczął się gotować. Masa przez to nie zgęstniała. Aż dziwne, że taka płynna podczas łączenia z masłem nie zwarzyła się. Ale i tak krem jest pyszny - taki delikatny i aksamitny. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort Esterhazy
Top
Bottom