Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort Esterhazy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="JotHa" data-source="post: 845338" data-attributes="member: 75"><p>Juz wiem chyba wszystko. Szukajac odpowiedzi, gdzie przeczytalam o tej chrupkawej bezie przeczytalam dokladnie caly watek i tu jest odpowiedz na nurtujace mnie pytanie, jak mozna z taka malej ilosci bialek miec 6 blatow bezowych i to wiekszej srednicy niz moje. </p><p>Fakt, ze w opisie jest mowa o podzieleniu na dwie porcje, ale jakos nie dalo mi to do myslenia, ze proporcje skladnikow sa na 1/3 tortu, a masa na calosc. Trudno.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="JotHa, post: 845338, member: 75"] Juz wiem chyba wszystko. Szukajac odpowiedzi, gdzie przeczytalam o tej chrupkawej bezie przeczytalam dokladnie caly watek i tu jest odpowiedz na nurtujace mnie pytanie, jak mozna z taka malej ilosci bialek miec 6 blatow bezowych i to wiekszej srednicy niz moje. Fakt, ze w opisie jest mowa o podzieleniu na dwie porcje, ale jakos nie dalo mi to do myslenia, ze proporcje skladnikow sa na 1/3 tortu, a masa na calosc. Trudno. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort Esterhazy
Top
Bottom