Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort kanoldowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Gusia" data-source="post: 71665" data-attributes="member: 104"><p>Aniks ciasto jest raczej takie kruchawe, więc może być problem, żeby się krążki nie pokruszyły przy obróbce, natomiast co do mleka to w sumie wychodzi z mleka gotowanego taki karmel i jak dla mnie to mleko gotowane z cukrem miało jednak trochę inny smak, ale możesz spróbować, bo taki krem z mleka skondensowanego gotowanego i utartego z masłem potem tez jest pyszny</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gusia, post: 71665, member: 104"] Aniks ciasto jest raczej takie kruchawe, więc może być problem, żeby się krążki nie pokruszyły przy obróbce, natomiast co do mleka to w sumie wychodzi z mleka gotowanego taki karmel i jak dla mnie to mleko gotowane z cukrem miało jednak trochę inny smak, ale możesz spróbować, bo taki krem z mleka skondensowanego gotowanego i utartego z masłem potem tez jest pyszny [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort kanoldowy
Top
Bottom