Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort Labirynt
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="janie" data-source="post: 1486494" data-attributes="member: 131"><p>Ja dzisiaj tez powtarzam. Nie pamiętam aby było szczególnie lepiące. Mocno podsypywałam mąką i rolady ładnie się zwinęły Pokroiłam na cieńsze kromki, do 2 cm. Wyszło bardzo ładnie. Nawet trzy warstwy były (ta trzecia trochę skromniejsza). Następnego dnia konsumpcja. Bardzo smaczne. Wydałam gościom do domu i ...po tygodniu, przez osoby tzw. trzecie otrzymałam pochwałę od pewnego bardzo oszczędnego w słowach męża koleżanki - że ciasto rewelacja. Pewnie dodało mu smaku także to, że warstwy miały dodatkowe kilka godzin na pochłonięcie śmietany. Fotki też mam, ale jeszcze nie zgrane.</p><p>To dzisiejsze ms być na niedzielę, a zatem ma czas. No to do roboty, tylko ten wiatr mnie denerwuje.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="janie, post: 1486494, member: 131"] Ja dzisiaj tez powtarzam. Nie pamiętam aby było szczególnie lepiące. Mocno podsypywałam mąką i rolady ładnie się zwinęły Pokroiłam na cieńsze kromki, do 2 cm. Wyszło bardzo ładnie. Nawet trzy warstwy były (ta trzecia trochę skromniejsza). Następnego dnia konsumpcja. Bardzo smaczne. Wydałam gościom do domu i ...po tygodniu, przez osoby tzw. trzecie otrzymałam pochwałę od pewnego bardzo oszczędnego w słowach męża koleżanki - że ciasto rewelacja. Pewnie dodało mu smaku także to, że warstwy miały dodatkowe kilka godzin na pochłonięcie śmietany. Fotki też mam, ale jeszcze nie zgrane. To dzisiejsze ms być na niedzielę, a zatem ma czas. No to do roboty, tylko ten wiatr mnie denerwuje. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort Labirynt
Top
Bottom