Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort Labirynt
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataSz" data-source="post: 773007" data-attributes="member: 90"><p>[ATTACH=full]34786[/ATTACH]</p><p></p><p>Mnie się nie chce robić artystycznych zdjęć, więc tylko pstrykam tak aby było widać jak ciasto w przekroju wygląda.</p><p>A to wygląda baardzo ciekawie, w smaku też dobre. </p><p>Widoczne w cieście paski w różnych odcieniach to głównie zasługa ciasta bardziej lub mniej przyrumienionego, masy owocowe nie są tak bardzo widoczne jak bym chciała,tzn. są widoczne ale głównie jako jednobarwna ciemna masa. Położenie jednej masy na drugiej nie jest moim zdaniem dobrym rozwiązaniem.</p><p>Przestrzenie między roladkami ( a było ich bardzo niewiele wypełniłam mielonymi orzechami, które zostały mi od ciasta zimowego)</p><p>Do bitej śmietany nie dawałam cukru ( oprócz 1 torebki cukru waniliowego) bo uważam, że masy z suszonych owoców są wystarczająco słodkie. Słodycz w całości, po kilkunastogodzinnym &quot;przegryzieniu&quot; jest OK ( dla mnie, wyjątkowego słodkoluba).</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataSz, post: 773007, member: 90"] [ATTACH=full]34786[/ATTACH] Mnie się nie chce robić artystycznych zdjęć, więc tylko pstrykam tak aby było widać jak ciasto w przekroju wygląda. A to wygląda baardzo ciekawie, w smaku też dobre. Widoczne w cieście paski w różnych odcieniach to głównie zasługa ciasta bardziej lub mniej przyrumienionego, masy owocowe nie są tak bardzo widoczne jak bym chciała,tzn. są widoczne ale głównie jako jednobarwna ciemna masa. Położenie jednej masy na drugiej nie jest moim zdaniem dobrym rozwiązaniem. Przestrzenie między roladkami ( a było ich bardzo niewiele wypełniłam mielonymi orzechami, które zostały mi od ciasta zimowego) Do bitej śmietany nie dawałam cukru ( oprócz 1 torebki cukru waniliowego) bo uważam, że masy z suszonych owoców są wystarczająco słodkie. Słodycz w całości, po kilkunastogodzinnym "przegryzieniu" jest OK ( dla mnie, wyjątkowego słodkoluba). [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort Labirynt
Bottom