Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Tort lodowo-bezowy z okruchami migdałów i czekolady
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="h-elen" data-source="post: 725306" data-attributes="member: 7687"><p>Myślę, że autorka AgusiaH wie najlepiej. Ja swój podałam od razu po wyjęciu z zamrażarki. Gdyby nie mankamenty w postaci grubszych kawałków czekolady i dekoracji z samej bitej śmietany (jest to widoczne na zdjęciu) to tort jak marzenie. Nie wiem co byłoby gdyby dłużej postał w lodówce, bo nie doczekał. Widziałam wyżej opinię, że nie zachwycił, mnie i moich gości zachwycił. Mam propozycję: aby uniknąć zmarnowania produktów, zrób odrobinę, np z jednej trzeciej podanych produktów i sama oceń. Część celowo odstaw na dłużej i zobaczysz co się dzieje. Moim zdaniem zmiękną bezy. Życzę udanego eksperymentowania i smacznego.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="h-elen, post: 725306, member: 7687"] Myślę, że autorka AgusiaH wie najlepiej. Ja swój podałam od razu po wyjęciu z zamrażarki. Gdyby nie mankamenty w postaci grubszych kawałków czekolady i dekoracji z samej bitej śmietany (jest to widoczne na zdjęciu) to tort jak marzenie. Nie wiem co byłoby gdyby dłużej postał w lodówce, bo nie doczekał. Widziałam wyżej opinię, że nie zachwycił, mnie i moich gości zachwycił. Mam propozycję: aby uniknąć zmarnowania produktów, zrób odrobinę, np z jednej trzeciej podanych produktów i sama oceń. Część celowo odstaw na dłużej i zobaczysz co się dzieje. Moim zdaniem zmiękną bezy. Życzę udanego eksperymentowania i smacznego. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Tort lodowo-bezowy z okruchami migdałów i czekolady
Top
Bottom