Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort lodowy Cappuccino
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Dagmara" data-source="post: 381677" data-attributes="member: 820"><p>Uff!!!! Rzeczywiscie zapomnialam dodac jajka do przepisu. <strong>Trzeba dodac 4 cale jajka do ciasta </strong>, ale juz nie idzie edytowac przepis (moze ktos wie jak)? I pozniej wymiesac cale jajka (i nie same zoltka) z pasta migdalowa i tak dalej.</p><p></p><p>Ja tylko robilam wlasna paste migdalowa raz, i wtedy bez bialka i soli. Ale inaczej ten przepis dobzre wyglada. Ale jednak po co tyle pracy, myszle ze napewno byloby dobzre z marcypanem jak sie nie ma tej pasty.</p><p></p><p>Tort jest dosc gesty i <strong>nie </strong> plynie szybko.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Dagmara, post: 381677, member: 820"] Uff!!!! Rzeczywiscie zapomnialam dodac jajka do przepisu. [B]Trzeba dodac 4 cale jajka do ciasta [/B], ale juz nie idzie edytowac przepis (moze ktos wie jak)? I pozniej wymiesac cale jajka (i nie same zoltka) z pasta migdalowa i tak dalej. Ja tylko robilam wlasna paste migdalowa raz, i wtedy bez bialka i soli. Ale inaczej ten przepis dobzre wyglada. Ale jednak po co tyle pracy, myszle ze napewno byloby dobzre z marcypanem jak sie nie ma tej pasty. Tort jest dosc gesty i [B]nie [/B] plynie szybko. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort lodowy Cappuccino
Top
Bottom