Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort makowy Caryca Ester
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Aniq" data-source="post: 1275200" data-attributes="member: 3931"><p>Zdecydowałam- piekę na święta!!!</p><p>Czy mogłybyście pomóc mi w kwestii blaszki - nie mam takiej całej blachy od piekarnika ( o wym. 33/36) i albo zostaje mi upiecznie na papierze i na tej 'drabince' od piekarnika, albo w blaszce 20/30. Nie umiem sobie tego przeliczyc, czy z tej porcji da radę upiec 2 blaty na mniejszej blaszce? Czy lepiej zrobić z półtorej porcji???</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aniq, post: 1275200, member: 3931"] Zdecydowałam- piekę na święta!!! Czy mogłybyście pomóc mi w kwestii blaszki - nie mam takiej całej blachy od piekarnika ( o wym. 33/36) i albo zostaje mi upiecznie na papierze i na tej 'drabince' od piekarnika, albo w blaszce 20/30. Nie umiem sobie tego przeliczyc, czy z tej porcji da radę upiec 2 blaty na mniejszej blaszce? Czy lepiej zrobić z półtorej porcji??? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort makowy Caryca Ester
Top
Bottom