Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort makowy - ciasto makowe z kremem
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Ila 45" data-source="post: 799239" data-attributes="member: 8815"><p>Nawiąże jeszcze może do moich pytań mam Dziewczynki te pytania stąd iż podobnie postępowałam przy seromakowcu Yenulki bodajże i dałam gotowa masę z puszki reszta tak jak w przepisie tzn orócz cukru oczywiście, i wyszło takie rzadkie masa serowa oki ale ta makowa kompromitacja rozpływało sie wszystko poprostu, rzadkie jak, dlatego niechciałbym popełnic tutaj przy tym torciku tego błędu pomózcie jak to jest z ta gotowa masą?.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ila 45, post: 799239, member: 8815"] Nawiąże jeszcze może do moich pytań mam Dziewczynki te pytania stąd iż podobnie postępowałam przy seromakowcu Yenulki bodajże i dałam gotowa masę z puszki reszta tak jak w przepisie tzn orócz cukru oczywiście, i wyszło takie rzadkie masa serowa oki ale ta makowa kompromitacja rozpływało sie wszystko poprostu, rzadkie jak, dlatego niechciałbym popełnic tutaj przy tym torciku tego błędu pomózcie jak to jest z ta gotowa masą?. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort makowy - ciasto makowe z kremem
Top
Bottom