Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort makowy z masą kawową
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="terjon" data-source="post: 1056320" data-attributes="member: 4730"><p>Nigdy nie miałam maku suchego zmielonego i trudno mi powiedzieć czy go sparzyć czy nie ale nie jest to zły pomysł.W końcu biszkopt makowy nie powinien być za suchy po upieczeniu.Może na opakowaniu pisze jak go użyć a jeśli nie to zrób tak jak piszesz i dobrze odsącz.Powinno być ok.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="terjon, post: 1056320, member: 4730"] Nigdy nie miałam maku suchego zmielonego i trudno mi powiedzieć czy go sparzyć czy nie ale nie jest to zły pomysł.W końcu biszkopt makowy nie powinien być za suchy po upieczeniu.Może na opakowaniu pisze jak go użyć a jeśli nie to zrób tak jak piszesz i dobrze odsącz.Powinno być ok. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort makowy z masą kawową
Top
Bottom