Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort makowy z musem jogurtowo – czekoladowym
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="marta1982" data-source="post: 961165" data-attributes="member: 15320"><p>Pojemnik na tort mam miejsca w lodówce też sporo, bo święta wyjazdowe a o czwartku myślałam z tego względu że na piątek i sobotę mam zaplanowane pieczenie sporej ilości chleba a z maja malutką to może mi zająć sporo czasu. Ale co tam upiekę w piątek ale nic to nocka długa nie mogę ryzykować porażki.</p><p>Jeszcze jedno ma zamiar piec właśnie dwa placki ale nie jestem pewna czy do mojego piekarnika wejdą mi dwie tortownice. Jak długo piec taki pojedynczy blat i czy reszcie ciasta nic sie nie stanie w trakcie oczekiwania na swoją kolej, czy lepiej podzielić składniki na pół i dwa razy po prostu je robić. A i czy na tortownice 30 cm wystarczy 1,5 porcji czy raczej z dwóch porcji chciałabym mieć cztery warstwy jak na tych pięknych zdjęciach ale czy wtedy nie będzie za wysoki.</p><p>Oj oj tyle dylematów że zaczynam wątpić czy podołam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="marta1982, post: 961165, member: 15320"] Pojemnik na tort mam miejsca w lodówce też sporo, bo święta wyjazdowe a o czwartku myślałam z tego względu że na piątek i sobotę mam zaplanowane pieczenie sporej ilości chleba a z maja malutką to może mi zająć sporo czasu. Ale co tam upiekę w piątek ale nic to nocka długa nie mogę ryzykować porażki. Jeszcze jedno ma zamiar piec właśnie dwa placki ale nie jestem pewna czy do mojego piekarnika wejdą mi dwie tortownice. Jak długo piec taki pojedynczy blat i czy reszcie ciasta nic sie nie stanie w trakcie oczekiwania na swoją kolej, czy lepiej podzielić składniki na pół i dwa razy po prostu je robić. A i czy na tortownice 30 cm wystarczy 1,5 porcji czy raczej z dwóch porcji chciałabym mieć cztery warstwy jak na tych pięknych zdjęciach ale czy wtedy nie będzie za wysoki. Oj oj tyle dylematów że zaczynam wątpić czy podołam. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort makowy z musem jogurtowo – czekoladowym
Bottom