Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
tort mandarynkowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="moni77" data-source="post: 680442" data-attributes="member: 73"><p>jakiś biszkopt kakao , a najlepiej ciasto czekoladowe, a bez mąki to już ideał.</p><p></p><p>6mandarynek obranych ze skórki i pokrojonych w kawałki</p><p>galaretka rozpuszczona w połowie szklanki wody</p><p>alkohol</p><p>wymieszać i odstawić do lekkiego ścięcia </p><p></p><p>150 nutelli rozgrzanej</p><p>rurki waflowe 10 sztuk pomiażdżonych</p><p>1/2 szklanki grylażu Dziuni</p><p>wymieszać</p><p></p><p>3 żółtka </p><p>75 ml baileysa </p><p>130 g białej czekolady</p><p>10 g rozpuszczonej żelatyny</p><p>200 ml ubitej śmietany 30%</p><p>3 żółtka ubić aż podwoja objętość, dodać 75 ml baileysa ciągle ubijając dodac 130 g białej rozpuszczonej przestudzonej czekolady i ubijać , dodać 10 g rozpuszczonej żelatyny i 200 ml ubitej śmietany 30%</p><p></p><p>blat biszkoptu, nutellowa chrupka, mandarynki, blat biszkoptu, masa</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="moni77, post: 680442, member: 73"] jakiś biszkopt kakao , a najlepiej ciasto czekoladowe, a bez mąki to już ideał. 6mandarynek obranych ze skórki i pokrojonych w kawałki galaretka rozpuszczona w połowie szklanki wody alkohol wymieszać i odstawić do lekkiego ścięcia 150 nutelli rozgrzanej rurki waflowe 10 sztuk pomiażdżonych 1/2 szklanki grylażu Dziuni wymieszać 3 żółtka 75 ml baileysa 130 g białej czekolady 10 g rozpuszczonej żelatyny 200 ml ubitej śmietany 30% 3 żółtka ubić aż podwoja objętość, dodać 75 ml baileysa ciągle ubijając dodac 130 g białej rozpuszczonej przestudzonej czekolady i ubijać , dodać 10 g rozpuszczonej żelatyny i 200 ml ubitej śmietany 30% blat biszkoptu, nutellowa chrupka, mandarynki, blat biszkoptu, masa [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
tort mandarynkowy
Top
Bottom