Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort miodowy z cytrusową nutką
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hiena" data-source="post: 539629" data-attributes="member: 506"><p>Upiekłam już blaty. Czeka mnie jeszcze przygotowanie kremu i w tym momencie mam pietra.</p><p>Jeszcze niegdy nie udało mi się ubić śmietany. Moje śmietany albo pozostawały rzadkie, do czasu az nie dodałam do nich czegoś żelującego, albo rozwarstwiały się stając się masłem. </p><p>Czy w curdzie, którego nigdy nie robiłam, ubicie śmietany na sztywną masę jest kluczowym elementem? Pomocy!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hiena, post: 539629, member: 506"] Upiekłam już blaty. Czeka mnie jeszcze przygotowanie kremu i w tym momencie mam pietra. Jeszcze niegdy nie udało mi się ubić śmietany. Moje śmietany albo pozostawały rzadkie, do czasu az nie dodałam do nich czegoś żelującego, albo rozwarstwiały się stając się masłem. Czy w curdzie, którego nigdy nie robiłam, ubicie śmietany na sztywną masę jest kluczowym elementem? Pomocy! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort miodowy z cytrusową nutką
Top
Bottom