Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort Napoleon
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="moni77" data-source="post: 652339" data-attributes="member: 73"><p>dla mnie za tłuste i za ciężkie, takie zatykające. Moze jakby wiecej masy było, ale nie wiecej masła tylko bardziej płynna.Kombinowałam , bo pomysł sam w sobie nie jest zły. Interesujący efekt wizualny, ale za mdłe i za maślane i równocześnie suche. Jakby to z czymś kwaśnym i mokrym połączyć jako podkład tylko kilka warstw -3 np pod truskawki ..nie wiem</p><p>w tej formie nie przewiduje powtórki, bo nie mój klimat</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="moni77, post: 652339, member: 73"] dla mnie za tłuste i za ciężkie, takie zatykające. Moze jakby wiecej masy było, ale nie wiecej masła tylko bardziej płynna.Kombinowałam , bo pomysł sam w sobie nie jest zły. Interesujący efekt wizualny, ale za mdłe i za maślane i równocześnie suche. Jakby to z czymś kwaśnym i mokrym połączyć jako podkład tylko kilka warstw -3 np pod truskawki ..nie wiem w tej formie nie przewiduje powtórki, bo nie mój klimat [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort Napoleon
Top
Bottom