Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort obłęd w buzi
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Basia_11" data-source="post: 392417" data-attributes="member: 684"><p>Witam</p><p></p><p>Właśnie przekopuję się przez cincin w poszukiwaniu inspiracji na niedzielne spotkanie z przyjaciółmi i przepis na ten tort bardzo mnie zaciekawił.</p><p>Powiedzcie mi proszę, czy kostka masła wystarcza żeby połączyć wszystkie składniki? Czy sok z jabłek nie powoduje rozmoczenia masy. Może dla pewności warto dodać troszkę żelatyny?</p><p>Jak sądzicie, czy gdybym zamiast przekrawać biszkopt zrobiłą jeden cienki i na niego wyłożyła całą masę, tak aby powstało coś w rodzaju krajanki - miałoby to sens, czy lepiej smakuje jako warstwowy, przekładany tort?</p><p></p><p></p><p>pozdrawiam</p><p>Basia</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Basia_11, post: 392417, member: 684"] Witam Właśnie przekopuję się przez cincin w poszukiwaniu inspiracji na niedzielne spotkanie z przyjaciółmi i przepis na ten tort bardzo mnie zaciekawił. Powiedzcie mi proszę, czy kostka masła wystarcza żeby połączyć wszystkie składniki? Czy sok z jabłek nie powoduje rozmoczenia masy. Może dla pewności warto dodać troszkę żelatyny? Jak sądzicie, czy gdybym zamiast przekrawać biszkopt zrobiłą jeden cienki i na niego wyłożyła całą masę, tak aby powstało coś w rodzaju krajanki - miałoby to sens, czy lepiej smakuje jako warstwowy, przekładany tort? pozdrawiam Basia [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort obłęd w buzi
Top
Bottom