Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort obłęd w buzi
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Apsik" data-source="post: 41815" data-attributes="member: 143"><p>Iguana, w jakiej tortownicy je robisz zazwyczaj? Moja ma 26 cm średnicy, dobra będzie?</p><p>Powiedz jeszcze czy można zrobić dzień wcześniej i ile dni nadaje się do jedzenia? Martwię się o te surowe jabłka.</p><p></p><p>Zastanawiam się, czy krem można ucierać blenderem na patyku czyli żyrafą? Czy lepiej nie, bo jakbłka puszczą za duzo soku?</p><p>Jak nie kupię antonówek to mogę użyć innych jabłek?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Apsik, post: 41815, member: 143"] Iguana, w jakiej tortownicy je robisz zazwyczaj? Moja ma 26 cm średnicy, dobra będzie? Powiedz jeszcze czy można zrobić dzień wcześniej i ile dni nadaje się do jedzenia? Martwię się o te surowe jabłka. Zastanawiam się, czy krem można ucierać blenderem na patyku czyli żyrafą? Czy lepiej nie, bo jakbłka puszczą za duzo soku? Jak nie kupię antonówek to mogę użyć innych jabłek? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort obłęd w buzi
Top
Bottom