Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort orzechowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="sabuto" data-source="post: 1324407" data-attributes="member: 37751"><p>Trzkasienko jak długo chłodziłaś śmietanę? Teraz jest ciepło to i śmietana nie bardzo się ubija trzeba było na noc ją zostawić w lodówce.</p><p>Szkoda,że nie wyszła bo nie wiem czy inny krem tak będzie pasował bo śmietana tak fajnie wsiąka w te placuszki,a może taka waniliowa z torebki by się nadała.</p><p>Ja pierwszy raz robiłam tak śmietanę i to jeszcze 30% miałam i wyszło. Super sztywna to ona nie była jak ubijana bez czekolady,ale ubita była.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sabuto, post: 1324407, member: 37751"] Trzkasienko jak długo chłodziłaś śmietanę? Teraz jest ciepło to i śmietana nie bardzo się ubija trzeba było na noc ją zostawić w lodówce. Szkoda,że nie wyszła bo nie wiem czy inny krem tak będzie pasował bo śmietana tak fajnie wsiąka w te placuszki,a może taka waniliowa z torebki by się nadała. Ja pierwszy raz robiłam tak śmietanę i to jeszcze 30% miałam i wyszło. Super sztywna to ona nie była jak ubijana bez czekolady,ale ubita była. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort orzechowy
Top
Bottom