Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort rabarbarowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 1315361" data-attributes="member: 1024"><p>Zrobiłam dla dzisiejszej jubilatki. Tym razem przekroiłam zwyczajnie biszkopt na pół i porządnie go nasączyłam. Masa jak poprzednio z półtorej porcji, z masłem, by była bardziej aksamitna.</p><p>Ponieważ zachowałam wysuszone okruszki z poprzedniego pieczenia, zrobiłam z nich kruszonkę, dodając rozdrobnione płatki migdałów. Zapowiada się pysznie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 1315361, member: 1024"] Zrobiłam dla dzisiejszej jubilatki. Tym razem przekroiłam zwyczajnie biszkopt na pół i porządnie go nasączyłam. Masa jak poprzednio z półtorej porcji, z masłem, by była bardziej aksamitna. Ponieważ zachowałam wysuszone okruszki z poprzedniego pieczenia, zrobiłam z nich kruszonkę, dodając rozdrobnione płatki migdałów. Zapowiada się pysznie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort rabarbarowy
Top
Bottom