Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
tort smietanowo - orzechowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hofi" data-source="post: 363910" data-attributes="member: 2078"><p>Kusisz, Agatko, kusisz... Ni ma wyjscia trza sprobowac. No i tak tego sporbuje tamtego a dupencja rosnie. Musze sie podzieli wynikami eksperymentu z kremem do tortow. otoz aby troche niesc kalorie, zamiast kremu ubilam sniezka na wode, dosypalam kakao, cukru troszke, dalam zelatyny i wodeczki. Powiem wam ze nawet byl dobry, lzejszy, piankowy troche. Mysle jednak ze ten twoj Agatko jest o cale niebo lepszy.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hofi, post: 363910, member: 2078"] Kusisz, Agatko, kusisz... Ni ma wyjscia trza sprobowac. No i tak tego sporbuje tamtego a dupencja rosnie. Musze sie podzieli wynikami eksperymentu z kremem do tortow. otoz aby troche niesc kalorie, zamiast kremu ubilam sniezka na wode, dosypalam kakao, cukru troszke, dalam zelatyny i wodeczki. Powiem wam ze nawet byl dobry, lzejszy, piankowy troche. Mysle jednak ze ten twoj Agatko jest o cale niebo lepszy. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
tort smietanowo - orzechowy
Top
Bottom