Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort wielkanocny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="bo66" data-source="post: 963828" data-attributes="member: 8551"><p>Biszkopt z blogu moje wypieki.</p><p><a href="http://mojewypieki.blox.pl/2009/06/Biszkopt-przepis-II.html" target="_blank">http://mojewypieki.blox.pl/2009/06/Biszkopt-przepis-II.html</a></p><p></p><p>KREM:</p><p></p><p>2 budynie śmietankowe z dodatkiem cukru każdy 750ml mleka </p><p>100g masła</p><p>1 serek philadelphia</p><p></p><p>DODATKOWO:</p><p>dżem truskawkowy kilka łyżek</p><p>brzoskwinie w zalewie.</p><p></p><p></p><p>Budynie ugotować w 750 ml.mleka przykryć garnek torebka foliowa i zostawić do wystudzenia.Masło utrzeć dodawać stopniowo ostudzony budyń na przemian z serkiem philadelphia.Składniki na krem muszą być tej samej temperatury.</p><p>Biszkopt przekrojony na trzy części -każda nasączona zalewa z brzoskwini i posmarowana dżemem ,a następnie kremem.</p><p>Na krem położone pokrojone brzoskwinie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bo66, post: 963828, member: 8551"] Biszkopt z blogu moje wypieki. [URL="http://mojewypieki.blox.pl/2009/06/Biszkopt-przepis-II.html"]http://mojewypieki.blox.pl/2009/06/Biszkopt-przepis-II.html[/URL] KREM: 2 budynie śmietankowe z dodatkiem cukru każdy 750ml mleka 100g masła 1 serek philadelphia DODATKOWO: dżem truskawkowy kilka łyżek brzoskwinie w zalewie. Budynie ugotować w 750 ml.mleka przykryć garnek torebka foliowa i zostawić do wystudzenia.Masło utrzeć dodawać stopniowo ostudzony budyń na przemian z serkiem philadelphia.Składniki na krem muszą być tej samej temperatury. Biszkopt przekrojony na trzy części -każda nasączona zalewa z brzoskwini i posmarowana dżemem ,a następnie kremem. Na krem położone pokrojone brzoskwinie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort wielkanocny
Top
Bottom