Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort z musem z gruszek na ptysiowym spodzie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="h-elen" data-source="post: 741448" data-attributes="member: 7687"><p>Droga Elko: mimo że to strasznie przedawniona odpowiedź, to baardzo, baardzo Ci dziękuję za adres do Twoich arcydzieł. Przy okazji inni miłośnicy Twojego talentu też mogą do woli nacieszyć się obcując z prawdziwą sztuka cukierniczą. Te wszystkie ochy i achy kierowane pod Twoim adresem są jak najbardziej uzasadnione. Otwieranie Twoich stron to istny balsam dla duszy...To co zobaczyłam jeszcze bardziej utwierdziło mnie w przekonaniu, że że masz nie tylko złote ręce ale i to coś (powiedzmy dar..). Wielkie dzięki. Pozdrawiam</p><p>PS. Zainspirowana pomysłem na brzoskwiniową różę, spróbowałam zrobić podobną. Jak na pierwszy raz nie mogę narzekać, w pracy wszystkim się podobała. Nie miałam brzoskwiń z syropu i zrobiłam ze świeżej. Celowo nie obrałam ze skórki, kwiatek miał płatki z ładnymi brzegami. Błędem było to, że troszeczkę za cienko pokroiłam dlatego, przy zwijaniu pomagałam sobie wykałaczkami. Jak widziałam, że dodana łyżką galaretka &quot;chwyciła&quot; formę wyjmowałam wykałaczki. Ot i widzisz - Twoja nauka nie idzie w las...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="h-elen, post: 741448, member: 7687"] Droga Elko: mimo że to strasznie przedawniona odpowiedź, to baardzo, baardzo Ci dziękuję za adres do Twoich arcydzieł. Przy okazji inni miłośnicy Twojego talentu też mogą do woli nacieszyć się obcując z prawdziwą sztuka cukierniczą. Te wszystkie ochy i achy kierowane pod Twoim adresem są jak najbardziej uzasadnione. Otwieranie Twoich stron to istny balsam dla duszy...To co zobaczyłam jeszcze bardziej utwierdziło mnie w przekonaniu, że że masz nie tylko złote ręce ale i to coś (powiedzmy dar..). Wielkie dzięki. Pozdrawiam PS. Zainspirowana pomysłem na brzoskwiniową różę, spróbowałam zrobić podobną. Jak na pierwszy raz nie mogę narzekać, w pracy wszystkim się podobała. Nie miałam brzoskwiń z syropu i zrobiłam ze świeżej. Celowo nie obrałam ze skórki, kwiatek miał płatki z ładnymi brzegami. Błędem było to, że troszeczkę za cienko pokroiłam dlatego, przy zwijaniu pomagałam sobie wykałaczkami. Jak widziałam, że dodana łyżką galaretka "chwyciła" formę wyjmowałam wykałaczki. Ot i widzisz - Twoja nauka nie idzie w las... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort z musem z gruszek na ptysiowym spodzie
Bottom