Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Torta Margherita
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Neit" data-source="post: 1542452" data-attributes="member: 1502"><p>Zrobiłam. Jedyna różnica to odebranie 3 łyżek mąki i zastąpienie ich kakao. Wyszło bardzo murzynkopodobne. Pycha. Bardzo puchate, aż mi się z lekka wgniotło przy wysypywaniu z foremki. Zdecydowanie będę powtarzać, bo smaczne a proste jak konstrukcja cepa.</p><p></p><p></p><p>Jedyny problem to mi się nieco haki ciastem oblepiły i przy wyjmowaniu dziura się wyrwała. No ale moja maszyna mocno wysłużona i nie koniecznie te haki zachowują się jak powinny.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Neit, post: 1542452, member: 1502"] Zrobiłam. Jedyna różnica to odebranie 3 łyżek mąki i zastąpienie ich kakao. Wyszło bardzo murzynkopodobne. Pycha. Bardzo puchate, aż mi się z lekka wgniotło przy wysypywaniu z foremki. Zdecydowanie będę powtarzać, bo smaczne a proste jak konstrukcja cepa. Jedyny problem to mi się nieco haki ciastem oblepiły i przy wyjmowaniu dziura się wyrwała. No ale moja maszyna mocno wysłużona i nie koniecznie te haki zachowują się jak powinny. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Torta Margherita
Top
Bottom