Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Torta sbrisolona rodem z Mantui
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Linn" data-source="post: 2487" data-attributes="member: 52"><p><strong>Torta sbrisolona rodem z Mantui</strong></p><p>Zrodlo:</p><p><a href="http://www.mangiarebene.com/accademia/dessert/torte/torta_sbrisolona.html" target="_blank">http://www.mangiarebene.com/accademia/dess...sbrisolona.html</a></p><p>250 g maki pszennej</p><p>150 g maki kukurydzianej</p><p>200 g cukru</p><p>250 g migdalow siekanych dosc grubo</p><p>200 g masla</p><p>skorka z 1 cytryny</p><p>2 zoltka</p><p>Wszystkie skladniki wrzuca sie do miski, miesza czubkami palcow i zagniata / dosc krotko /. </p><p>Piecze w formie 28 cm / 170°, 50 minut /</p><p>Ciasto nie ma konsystencji gladkiej / stad nazwa: "brise", czyli okruchy /.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Linn, post: 2487, member: 52"] [B]Torta sbrisolona rodem z Mantui[/B] Zrodlo: [URL="http://www.mangiarebene.com/accademia/dessert/torte/torta_sbrisolona.html"]http://www.mangiarebene.com/accademia/dess...sbrisolona.html[/URL] 250 g maki pszennej 150 g maki kukurydzianej 200 g cukru 250 g migdalow siekanych dosc grubo 200 g masla skorka z 1 cytryny 2 zoltka Wszystkie skladniki wrzuca sie do miski, miesza czubkami palcow i zagniata / dosc krotko /. Piecze w formie 28 cm / 170°, 50 minut / Ciasto nie ma konsystencji gladkiej / stad nazwa: "brise", czyli okruchy /. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Torta sbrisolona rodem z Mantui
Top
Bottom