Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Torty Dorotyxx
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Dorotaxx" data-source="post: 688079" data-attributes="member: 7658"><p>Ta masa jest bialutka jak śnieg , musisz tylko uważac na to aby jej nie pobrudzić np. w trakcie wałkowania. Dokładnie wyszoruj wałek , blat na którym bedziesz mase wałkować no i oczywiście dłonie. </p><p>Nie potrzebujesz miesąca na nauke, wystarczy pół godziny. Masa jest banalna a jaka rewelacyjna. Idealnej masy szukalam naprawde bardzo długo, kosztowało mnie to sporo nerwów, pracy no i pieniędzy. Większość z mas cukrowych lądowała w koszu bo albo nie dało sie pokryć tortu albo była paskudna w smaku. Ta w połączeniu z olejkiem migdałowym i dekoracją lukrową na soku cytrynowym jest przepyszna !!</p><p> Musisz tylko pamietac aby mase robic przed samym nałożeniem jej na tort. Ona dosyc szybko wysycha ale bez problemów zdążysz obłożyc nią tort. Miestąc temu bawiłam sie ta masą w robienie ozdób i do tej pory sie trzymają. Jeśli będziesz robic jakies ozdoby to możesz zrobic je juz teraz.Pozdrawiam </p><p></p><p></p><p>[ATTACH=full]24347[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Dorotaxx, post: 688079, member: 7658"] Ta masa jest bialutka jak śnieg , musisz tylko uważac na to aby jej nie pobrudzić np. w trakcie wałkowania. Dokładnie wyszoruj wałek , blat na którym bedziesz mase wałkować no i oczywiście dłonie. Nie potrzebujesz miesąca na nauke, wystarczy pół godziny. Masa jest banalna a jaka rewelacyjna. Idealnej masy szukalam naprawde bardzo długo, kosztowało mnie to sporo nerwów, pracy no i pieniędzy. Większość z mas cukrowych lądowała w koszu bo albo nie dało sie pokryć tortu albo była paskudna w smaku. Ta w połączeniu z olejkiem migdałowym i dekoracją lukrową na soku cytrynowym jest przepyszna !! Musisz tylko pamietac aby mase robic przed samym nałożeniem jej na tort. Ona dosyc szybko wysycha ale bez problemów zdążysz obłożyc nią tort. Miestąc temu bawiłam sie ta masą w robienie ozdób i do tej pory sie trzymają. Jeśli będziesz robic jakies ozdoby to możesz zrobic je juz teraz.Pozdrawiam [ATTACH=full]24347[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Torty Dorotyxx
Top
Bottom