Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Torty Dorotyxx
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Dorotaxx" data-source="post: 700668" data-attributes="member: 7658"><p>Ja juz to przerabialam. Kiedys pokrylam marcepanem tort posmarowany bitą śmietaną . Marcepan podchodził wodą i sie rozpuszczał. Przed pokryciem gotowego tortu masą cukrową, masą ticino , pettinice , marcepanem itd. musisz posmarować tort kremem russel ( kremem na bazie masła) , od bitej śmietany i owoców masa sie rozpuszcza , powie ci to kazdy doswiadczony cukiernik.Pozdrawiam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Dorotaxx, post: 700668, member: 7658"] Ja juz to przerabialam. Kiedys pokrylam marcepanem tort posmarowany bitą śmietaną . Marcepan podchodził wodą i sie rozpuszczał. Przed pokryciem gotowego tortu masą cukrową, masą ticino , pettinice , marcepanem itd. musisz posmarować tort kremem russel ( kremem na bazie masła) , od bitej śmietany i owoców masa sie rozpuszcza , powie ci to kazdy doswiadczony cukiernik.Pozdrawiam. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Torty Dorotyxx
Top
Bottom