Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Torty Dorotyxx
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="h-elen" data-source="post: 705635" data-attributes="member: 7687"><p>Przjrzałam, powiedzmy z gubsza, bo to uczta dla ducha na wiele dni...</p><p>Pytań będę zapewne miała wiele, ale jak zacznę majstrować przy torciku. Bardzo podobaja mi się dekoracje z owoców, niby oczywiste a można wyczarować cudeńka. Z kwiatami i niby kwiatami z jabłka, ananasa truskawki chyba sobie poradzę ale chciałabym do kompozycji dodać zielone listki. Pytanie moje brzmi: z czego i jak zrobić aby wyglądały jak te wykonane przez profesjonalistów? Kształtem przypomina mi to pora przyciętego na ukos (taj jak sie dekoruje sałatki). Wygląda na mięsiste, trochę przezroczyste - czy to rabarbar? ale jaki - kandyzowany? Znam to wyłącznie z reklam, więc o smaku nie moge nic powiedzieć. Ale co ja się tyle rozwodzę - Mistrzowie na pewno wiedzą o co mi chodzi...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="h-elen, post: 705635, member: 7687"] Przjrzałam, powiedzmy z gubsza, bo to uczta dla ducha na wiele dni... Pytań będę zapewne miała wiele, ale jak zacznę majstrować przy torciku. Bardzo podobaja mi się dekoracje z owoców, niby oczywiste a można wyczarować cudeńka. Z kwiatami i niby kwiatami z jabłka, ananasa truskawki chyba sobie poradzę ale chciałabym do kompozycji dodać zielone listki. Pytanie moje brzmi: z czego i jak zrobić aby wyglądały jak te wykonane przez profesjonalistów? Kształtem przypomina mi to pora przyciętego na ukos (taj jak sie dekoruje sałatki). Wygląda na mięsiste, trochę przezroczyste - czy to rabarbar? ale jaki - kandyzowany? Znam to wyłącznie z reklam, więc o smaku nie moge nic powiedzieć. Ale co ja się tyle rozwodzę - Mistrzowie na pewno wiedzą o co mi chodzi... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Torty Dorotyxx
Top
Bottom