Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Torty Dorotyxx
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="h-elen" data-source="post: 707188" data-attributes="member: 7687"><p>Nowicjuszko, gratulacje! Tort jak marzenie.</p><p>Szarotko i Dototaxx - wielkie dzięki. Juz zaczęłam kombinować, czy to może młody tatarak....Przyznaję, że znajduje tu wszystko czego szukam. Czuję sie zobowiązana do pokazania tego co wykonam za ok. miesiąc.</p><p>Zanim znalazłam nasze forum nie miałam pojęcia że jest styl angielski. Teraz znam zasady i myślę że sobie poradzę z tortem. Wiem że pod lukier plastyczny należy położyć masę maślaną. Czy zasada, że do lukru może dotykać tłusta masa oznacza, że na wierzchu tortu mogę zrobić napis z masy maślanej zabarwionej kakao? a płynnymi barwnikami? Nie mam doświadczenia i zrobienie napisu płynnym lukrem może okazać się zbyt trudne.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="h-elen, post: 707188, member: 7687"] Nowicjuszko, gratulacje! Tort jak marzenie. Szarotko i Dototaxx - wielkie dzięki. Juz zaczęłam kombinować, czy to może młody tatarak....Przyznaję, że znajduje tu wszystko czego szukam. Czuję sie zobowiązana do pokazania tego co wykonam za ok. miesiąc. Zanim znalazłam nasze forum nie miałam pojęcia że jest styl angielski. Teraz znam zasady i myślę że sobie poradzę z tortem. Wiem że pod lukier plastyczny należy położyć masę maślaną. Czy zasada, że do lukru może dotykać tłusta masa oznacza, że na wierzchu tortu mogę zrobić napis z masy maślanej zabarwionej kakao? a płynnymi barwnikami? Nie mam doświadczenia i zrobienie napisu płynnym lukrem może okazać się zbyt trudne. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Torty Dorotyxx
Bottom