Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Torty Dorotyxx
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Monika Ryl" data-source="post: 707593" data-attributes="member: 9156"><p>Witam....ja owoce pryskam rozpylaczem takim do kwiatków z rozpuszczoną galeretką ale w małej ilości wody oczywiście zabieg ten robię wcześniej na talerzu a póżniej dopiero układam.A co do pomarńczy to kroję ich świeże ze skórką i myję ich tylko wcześniej w goracej wodzie aby zmyć te chemikalia.I też wole ze skórką bo dłużej sie trzymają.A co do glazury to w Tesco mają taka specjalna glazurke do owoców w proszku w dwóch kolorach chyba czerwonym i zielonym i też jest ok.Mnie zawsze zostaje trochę galaretki gdyż robię torty śmietanowe i właśnie do bitej śmietany dodaję galaretkę teżejaca jest super .Musicie koniecznie spróbować.Pozdrawiam</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Monika Ryl, post: 707593, member: 9156"] Witam....ja owoce pryskam rozpylaczem takim do kwiatków z rozpuszczoną galeretką ale w małej ilości wody oczywiście zabieg ten robię wcześniej na talerzu a póżniej dopiero układam.A co do pomarńczy to kroję ich świeże ze skórką i myję ich tylko wcześniej w goracej wodzie aby zmyć te chemikalia.I też wole ze skórką bo dłużej sie trzymają.A co do glazury to w Tesco mają taka specjalna glazurke do owoców w proszku w dwóch kolorach chyba czerwonym i zielonym i też jest ok.Mnie zawsze zostaje trochę galaretki gdyż robię torty śmietanowe i właśnie do bitej śmietany dodaję galaretkę teżejaca jest super .Musicie koniecznie spróbować.Pozdrawiam [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Torty Dorotyxx
Top
Bottom