Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Torty Dorotyxx
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Dorotaxx" data-source="post: 717085" data-attributes="member: 7658"><p>Helen Twój tort jest PRZEPIĘKNY!!!! Naprawde bardzo ładny!! Nic dodać nic ująć! I myśle ,ze tak wyglada dużo lepiej niż gdybys pokryła go całego lukrem czy marcepanem. </p><p></p><p>Na przyszłosć polecam ci ten marcepan : <a href="http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis32898.html" target="_blank">http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis32898.html</a> możesz go przechowywac bardzo długo , jeśli rozwałkujesz go na papierze do pieczenia i przeniesiesz na tort to nie bedze sie rwał i ładnie pokryjesz nim cały tort .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Dorotaxx, post: 717085, member: 7658"] Helen Twój tort jest PRZEPIĘKNY!!!! Naprawde bardzo ładny!! Nic dodać nic ująć! I myśle ,ze tak wyglada dużo lepiej niż gdybys pokryła go całego lukrem czy marcepanem. Na przyszłosć polecam ci ten marcepan : [URL="http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis32898.html"]http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis32898.html[/URL] możesz go przechowywac bardzo długo , jeśli rozwałkujesz go na papierze do pieczenia i przeniesiesz na tort to nie bedze sie rwał i ładnie pokryjesz nim cały tort . [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Torty Dorotyxx
Top
Bottom