Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Torty Dorotyxx
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Dorotaxx" data-source="post: 776265" data-attributes="member: 7658"><p>Madziu biszkopty pieke w tej standardowej foremce, 28 cm.</p><p>Po 45 minutach sprawdz sobie patyczniem, jesli jest suchy to znaczy ,ze biszkopt sie upiekł . Wyłącz piekarnik , uchyl odrobine piekarnik i zostaw w nim biszkopt na jakies 20 minut .Możesz sobie go upiec dzien wcześniej, wtedy będzie ci bardzo łatwo go kroić . Z tego przepisu wyjdzie duzy biszkopt, ktory mozna kroic na 3 placki . </p><p></p><p></p><p>Pozdrawiam i trzymam kciuki</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Dorotaxx, post: 776265, member: 7658"] Madziu biszkopty pieke w tej standardowej foremce, 28 cm. Po 45 minutach sprawdz sobie patyczniem, jesli jest suchy to znaczy ,ze biszkopt sie upiekł . Wyłącz piekarnik , uchyl odrobine piekarnik i zostaw w nim biszkopt na jakies 20 minut .Możesz sobie go upiec dzien wcześniej, wtedy będzie ci bardzo łatwo go kroić . Z tego przepisu wyjdzie duzy biszkopt, ktory mozna kroic na 3 placki . Pozdrawiam i trzymam kciuki [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Torty Dorotyxx
Top
Bottom