Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Torty Dorotyxx
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="iwonaT" data-source="post: 850467" data-attributes="member: 12560"><p>Przeglądam przepisy i w ogóle wpisy w tym wątku i nie potrafię zrozumieć jednej rzeczy. W przepisach Dorota zaznacza, że ponczuje placki, a później pisze, żeby nie ponczować( gdzieś tu ktoś miał problem z masą po nasączeniu biszkoptów), bo masa cukrowa i tak trzyma wilgoć. to jak w końcu? Ciekawi mnie, ponieważ zbliża się komunia i chciałabym mieć torty pokryte masą cukrową.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="iwonaT, post: 850467, member: 12560"] Przeglądam przepisy i w ogóle wpisy w tym wątku i nie potrafię zrozumieć jednej rzeczy. W przepisach Dorota zaznacza, że ponczuje placki, a później pisze, żeby nie ponczować( gdzieś tu ktoś miał problem z masą po nasączeniu biszkoptów), bo masa cukrowa i tak trzyma wilgoć. to jak w końcu? Ciekawi mnie, ponieważ zbliża się komunia i chciałabym mieć torty pokryte masą cukrową. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Torty Dorotyxx
Top
Bottom