Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Torty kanapkowe*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="doris71" data-source="post: 949300" data-attributes="member: 12179"><p>Kasik trzeba oskórować chleb, zrobić tort dzień wcześniej żeby się &quot;przegryzły&quot; i posklejały kromki. Kroić jak szarlotkę lub sernik w prostokąty, ew. większe kwadraty, które dzieli się po przekatnej na trójkąty, ułożyć wtedy dodatki, tak żeby porcje były odpowiednio &quot;ubrane&quot; po pokrojeniu. Kroiłam już po podaniu na stół, co by był widoczny w całej okazałosci.</p><p></p><p>Eklerek jeden tort ważył 3 kg. </p><p></p><p>Wszystkim chętnym życzę smacznego.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doris71, post: 949300, member: 12179"] Kasik trzeba oskórować chleb, zrobić tort dzień wcześniej żeby się "przegryzły" i posklejały kromki. Kroić jak szarlotkę lub sernik w prostokąty, ew. większe kwadraty, które dzieli się po przekatnej na trójkąty, ułożyć wtedy dodatki, tak żeby porcje były odpowiednio "ubrane" po pokrojeniu. Kroiłam już po podaniu na stół, co by był widoczny w całej okazałosci. Eklerek jeden tort ważył 3 kg. Wszystkim chętnym życzę smacznego. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Torty kanapkowe*
Top
Bottom