Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
TORTY krok po kroku
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Anna5" data-source="post: 1119044" data-attributes="member: 26672"><p>Środkowy biszkopt polałam sokiem tak jak radziłaś, ale chyba za mało, bo prawie tego nie widać. Jedna warstwa kremu to bita śmietana z brzoskwiniami z puszki, a druga to sama bita położona na biszkopt polany sokiem malinowym. &quot;Kartki&quot; książki też są z bitej śmietany, a okładka z masy budyniowej barwionej kakaem i brązowym barwnikiem w proszku (dodałam brązowego barwnika, bo na dodatek wszystkiego zabrakło mi kakao - normalnie jakieś fatum dzisiaj nade mną wisiało). Różyczki, liście i napis są z bitej śmietany.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Anna5, post: 1119044, member: 26672"] Środkowy biszkopt polałam sokiem tak jak radziłaś, ale chyba za mało, bo prawie tego nie widać. Jedna warstwa kremu to bita śmietana z brzoskwiniami z puszki, a druga to sama bita położona na biszkopt polany sokiem malinowym. "Kartki" książki też są z bitej śmietany, a okładka z masy budyniowej barwionej kakaem i brązowym barwnikiem w proszku (dodałam brązowego barwnika, bo na dodatek wszystkiego zabrakło mi kakao - normalnie jakieś fatum dzisiaj nade mną wisiało). Różyczki, liście i napis są z bitej śmietany. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
TORTY krok po kroku
Top
Bottom