Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Torty torty torty/Torty-dekoracje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="ewelka686" data-source="post: 721296" data-attributes="member: 9582"><p>Powiem tak.........dopiero kilka dni temu wpadłam na to forum , a wcześniej nawet do głowy mi nie przyszło że mozna gdzieś w necie wkleic swoje torciuchy , ja je robie od dawna , uwielbiam się w tym babrac.......mieszkam w małym miasteczku , i robię je na zam. i dla rodzinki , i na różne okazje , nawet nie wpadłam na to żeby robic fotki , mam kilka , ale to żadne arcydzieła , to raczej takie torciki imieninowe , proste , lekko przyzdobione , akuat z takimi zdobieniami klijentka sobie zyczyła , więc nie miałam za dużo do gadania . Ale jak tylko zrobie jakieś prawdziwe cudo , dam fotki , bo te tutaj akurat nie bardzo mi się podobają , no ale cóz , ma byc szybko , sprawnie , i dośc ładnie. </p><p></p><p>[ATTACH=full]28030[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]28031[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]28032[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ewelka686, post: 721296, member: 9582"] Powiem tak.........dopiero kilka dni temu wpadłam na to forum , a wcześniej nawet do głowy mi nie przyszło że mozna gdzieś w necie wkleic swoje torciuchy , ja je robie od dawna , uwielbiam się w tym babrac.......mieszkam w małym miasteczku , i robię je na zam. i dla rodzinki , i na różne okazje , nawet nie wpadłam na to żeby robic fotki , mam kilka , ale to żadne arcydzieła , to raczej takie torciki imieninowe , proste , lekko przyzdobione , akuat z takimi zdobieniami klijentka sobie zyczyła , więc nie miałam za dużo do gadania . Ale jak tylko zrobie jakieś prawdziwe cudo , dam fotki , bo te tutaj akurat nie bardzo mi się podobają , no ale cóz , ma byc szybko , sprawnie , i dośc ładnie. [ATTACH=full]28030[/ATTACH] [ATTACH=full]28031[/ATTACH] [ATTACH=full]28032[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Torty torty torty/Torty-dekoracje
Bottom