Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
tosty szarlotkowe*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataSz" data-source="post: 975856" data-attributes="member: 90"><p>strasznie mi się chciało czegoś słodkiego, a najbardziej miałam ochotę na świeżutką szarlotkę, no to zrobiłam sobie namiastkę:</p><p></p><p>[ATTACH=full]52502[/ATTACH]</p><p></p><p>chleb tostowy</p><p>masło</p><p>jabłka prażone</p><p>śmietana</p><p>cynamon</p><p></p><p>chleb podsmażyć z obu stron na maśle na lekko złoto ( ja smarowałam kromki masłem a potem smażyłam na patelni grillowej)-tak aby były z zewnątrz chrupiące a w środku miękkie</p><p>na gotowe grzanki nałożyć po słusznej łyżce jabłek ( musu) i kleks ze śmietany ( ja brałam gęstą, kwaśną 18%)</p><p>całość poprószyć cynamonem, podawać jeszcze ciepłe.</p><p></p><p>Pyszne wyszły! nie wiem dlaczego nigdy sobie wcześniej takich nie robiłam</p><p></p><p>[ATTACH=full]52503[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataSz, post: 975856, member: 90"] strasznie mi się chciało czegoś słodkiego, a najbardziej miałam ochotę na świeżutką szarlotkę, no to zrobiłam sobie namiastkę: [ATTACH=full]52502[/ATTACH] chleb tostowy masło jabłka prażone śmietana cynamon chleb podsmażyć z obu stron na maśle na lekko złoto ( ja smarowałam kromki masłem a potem smażyłam na patelni grillowej)-tak aby były z zewnątrz chrupiące a w środku miękkie na gotowe grzanki nałożyć po słusznej łyżce jabłek ( musu) i kleks ze śmietany ( ja brałam gęstą, kwaśną 18%) całość poprószyć cynamonem, podawać jeszcze ciepłe. Pyszne wyszły! nie wiem dlaczego nigdy sobie wcześniej takich nie robiłam [ATTACH=full]52503[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
tosty szarlotkowe*
Top
Bottom