Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Tosty z patelni*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataSz" data-source="post: 671893" data-attributes="member: 90"><p>Ja napisałam w przepisie, że nadaje się do jedzenia nożem i widelcem właśnie dlatego, że jest raczej miękkie. Oczywiście może być spód lekko chrupiący jak się dłużej przypiecze, ale nie będzie to na pewno takie całkiem chrupkie jak np. z tostera, sandwicha. Jeśli nie będziesz w jajku maczać, to będzie chrupkie, ale to już wyjdzie zupełnie coś innego. Takie maczane w jaju zawsze będą miękkie</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataSz, post: 671893, member: 90"] Ja napisałam w przepisie, że nadaje się do jedzenia nożem i widelcem właśnie dlatego, że jest raczej miękkie. Oczywiście może być spód lekko chrupiący jak się dłużej przypiecze, ale nie będzie to na pewno takie całkiem chrupkie jak np. z tostera, sandwicha. Jeśli nie będziesz w jajku maczać, to będzie chrupkie, ale to już wyjdzie zupełnie coś innego. Takie maczane w jaju zawsze będą miękkie [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Tosty z patelni*
Top
Bottom