Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Tournedos z Aceto Balsamico Tradizionale
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="MagdazMediolanu" data-source="post: 96990" data-attributes="member: 206"><p>Tournedos to ogolna nazwa befsztykow z samego "serca" poledwicy wolowej. Kroimy poledwice na 3-centymetrowe plastry. Bron Boze nie bijemy!!!</p><p>Smazymy na oliwie z obu stron (zazwyczaj "na krwisto" czyli w srodku surowe, z wierzchu usmazone), na 10 sekund przed koncem smazenia drugiej strony polewamy odrobina (doslownie pol lyzeczki na kazdy befsztyk) octu. Natychmiast podajemy. (Solimy na samym koncu.)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MagdazMediolanu, post: 96990, member: 206"] Tournedos to ogolna nazwa befsztykow z samego "serca" poledwicy wolowej. Kroimy poledwice na 3-centymetrowe plastry. Bron Boze nie bijemy!!! Smazymy na oliwie z obu stron (zazwyczaj "na krwisto" czyli w srodku surowe, z wierzchu usmazone), na 10 sekund przed koncem smazenia drugiej strony polewamy odrobina (doslownie pol lyzeczki na kazdy befsztyk) octu. Natychmiast podajemy. (Solimy na samym koncu.) [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Tournedos z Aceto Balsamico Tradizionale
Top
Bottom