Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Tradycyjna salatka jarzynowa*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hanka145" data-source="post: 1415881" data-attributes="member: 2354"><p>Ker,</p><p>Ale to znaczy, zalezy gdzie. Ja kupuje grtoszek mrozony wczesniej gotowamy i to wiem napewno, bez zadnych dodatkow smakowych, cukru itd. jest naturalny i przelanie goraca woda wystarcza, sprawdzone wielokrotnie. Taki groszek kupuje w plastikowej torebce luzem, nie w puszce, nic, tylko gotowany, zamrozony groszek, a ja bardzo zwracam uwage i zawsze czytam sklad tego, co kupuje.</p><p>Mozliwe, ze gdzies jest tylko blanszowany, ale ja daje glowe za to, co pisze, bo sprawdzilam. Zreszta mlody swiezy groszek blanszowany tez spelnia warunki, bo jest bardzo delikatny i po przelaniu wrzatkiem jest jak swiezy, nic wiecej nie trzeba.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hanka145, post: 1415881, member: 2354"] Ker, Ale to znaczy, zalezy gdzie. Ja kupuje grtoszek mrozony wczesniej gotowamy i to wiem napewno, bez zadnych dodatkow smakowych, cukru itd. jest naturalny i przelanie goraca woda wystarcza, sprawdzone wielokrotnie. Taki groszek kupuje w plastikowej torebce luzem, nie w puszce, nic, tylko gotowany, zamrozony groszek, a ja bardzo zwracam uwage i zawsze czytam sklad tego, co kupuje. Mozliwe, ze gdzies jest tylko blanszowany, ale ja daje glowe za to, co pisze, bo sprawdzilam. Zreszta mlody swiezy groszek blanszowany tez spelnia warunki, bo jest bardzo delikatny i po przelaniu wrzatkiem jest jak swiezy, nic wiecej nie trzeba. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Tradycyjna salatka jarzynowa*
Top
Bottom