Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Tradycyjny krem maślany do tortów-waniliowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dziunia" data-source="post: 775748" data-attributes="member: 151"><p>To teraz są trzy wyjścia, pierwsze to zmiksować kawałek masła w innej misce i dodawać bardzo powoli tę zwarzoną masę miksując na najwyższych obrotach, drugie to do zwarzonej masy dodać parę łyżek wrzątku i tez miksować, a trzecie to miskę z masą postawić na garnku z gotującą się powoli &quot;mrugającą&quot; wodą i miksować aż wszystko się połączy. Najpewniejsza jest ta trzecia metoda ale krem może być potem mniej puszysty, ja bym jednak spróbowała najpierw dodać ze 3 łyżki wrzątku, może to najszybciej pomoże.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dziunia, post: 775748, member: 151"] To teraz są trzy wyjścia, pierwsze to zmiksować kawałek masła w innej misce i dodawać bardzo powoli tę zwarzoną masę miksując na najwyższych obrotach, drugie to do zwarzonej masy dodać parę łyżek wrzątku i tez miksować, a trzecie to miskę z masą postawić na garnku z gotującą się powoli "mrugającą" wodą i miksować aż wszystko się połączy. Najpewniejsza jest ta trzecia metoda ale krem może być potem mniej puszysty, ja bym jednak spróbowała najpierw dodać ze 3 łyżki wrzątku, może to najszybciej pomoże. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Tradycyjny krem maślany do tortów-waniliowy
Top
Bottom