Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
proste bardzo, to prawda
a jeśli do tego pyszne, to nic tylko robic
a czy takie surowe ubite białka to normalnie można jeśc?
i czy po dodaniu owoców/dżemu nie tracą za bardzo na puszystości?
(domyślam się, że trzeba delikatnie mieszac)
Myślę, że można, jak się wcześniej umyje porządnie - ja do tego polałam wrzątkiem.
Nie tracą na puszystości, aż sie zdziwiłam - piana dalej jest sztywna - i wcale delikatnie nie mieszałam, tylko wrzuciłam na chama zawartość słoika i zmiksowałam
Pomysł bardzo mi się podoba. Bardzo smakowicie wygląda
I nazwa piękna!
Poszukam borówek ( w słoiku).
Anuc, gdybym ich nie znalazła ( bo wyjazd do ikei, gdzie wiem, że na 100% są, na razie mi się nie szykuje), uważasz, że z truskawkami czy wiśniami to by był nadal Trollkrem?
Dziś zrobiłam znowu Tym razem nie true norwegian trollkrem, bo z dżemem z czarnej porzeczki ale też pycha Fajnie można nim zastępować bitą śmietanę, bo konsystencję ma podobną (tyle, że lżejszy