Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Truflowy sernik z mascarpone
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 868207" data-attributes="member: 1024"><p>Mascarpone Epiu rzeczywiście świetne, kupowałam kiedyś w Macro. Teraz używam głównie lidlowskiego, bo wygodniej i taniej. Na surowo jest w porządku, ale w pieczeniu gdzieś mi zanika, jakby się rozpuszczało...? Bałabym się piec z niego sernik, więc zrobiłam go tradycyjnie z Delfiko. Dałam mniej cukru (100 g) i więcej śmietanki (200 ml). Bardzo smaczny.</p><p>Zamiast Irish Cream dałam<a href="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=17428" target="_blank"> domowy likier kawowy</a>.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 868207, member: 1024"] Mascarpone Epiu rzeczywiście świetne, kupowałam kiedyś w Macro. Teraz używam głównie lidlowskiego, bo wygodniej i taniej. Na surowo jest w porządku, ale w pieczeniu gdzieś mi zanika, jakby się rozpuszczało...? Bałabym się piec z niego sernik, więc zrobiłam go tradycyjnie z Delfiko. Dałam mniej cukru (100 g) i więcej śmietanki (200 ml). Bardzo smaczny. Zamiast Irish Cream dałam[URL="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=17428"] domowy likier kawowy[/URL]. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Truflowy sernik z mascarpone
Top
Bottom