Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Truskawki macerowane Cointreau*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Kiiri" data-source="post: 1316255" data-attributes="member: 5590"><p>[ATTACH=full]75017[/ATTACH]</p><p></p><p>Przepis z jakiegos starego wydania magazynu BBC Good Food.</p><p></p><p>500g truskawek (pokroic w cwiartki)</p><p>3 lyzki Cointreau</p><p>4 lyzki cukru pudru</p><p>starta skorka z 1 pomaranczy</p><p>drobno posiekane listki miety (dalam 2 lyzki)</p><p></p><p>Wszystko wymieszac i odstawic do lodowki na godzine lub dwie. Podawac same lub z jogurtem, lodami, bita smietana, sernikiem itp.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kiiri, post: 1316255, member: 5590"] [ATTACH=full]75017[/ATTACH] Przepis z jakiegos starego wydania magazynu BBC Good Food. 500g truskawek (pokroic w cwiartki) 3 lyzki Cointreau 4 lyzki cukru pudru starta skorka z 1 pomaranczy drobno posiekane listki miety (dalam 2 lyzki) Wszystko wymieszac i odstawic do lodowki na godzine lub dwie. Podawac same lub z jogurtem, lodami, bita smietana, sernikiem itp. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Truskawki macerowane Cointreau*
Top
Bottom