- Mar 19, 2005
- 37,849
- 6
- 38
Deser z książki Jamiego Olivera 'The Return of the Naked Chef'
Truskawki
ocet balsamiczny
cukier
mięta lub bazylia
laska wanilii
serek mascarpone
Truskawki wymieszaj z cukrem i octem balsamicznym, odstaw na dwie godziny.
Do serka mascarpone dodaj ziarenka wanilii, rozłóż do pucharków, na każdą porcję nałóż truskawki, polej sosem i sypnij na wierzch trochę mięty lub bazylii.

Truskawki
ocet balsamiczny
cukier
mięta lub bazylia
laska wanilii
serek mascarpone
Truskawki wymieszaj z cukrem i octem balsamicznym, odstaw na dwie godziny.
Do serka mascarpone dodaj ziarenka wanilii, rozłóż do pucharków, na każdą porcję nałóż truskawki, polej sosem i sypnij na wierzch trochę mięty lub bazylii.

Załączniki
Ostatnią edycję dokonał moderator: