Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Sosy
Truskawkowy dressing
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 1442442" data-attributes="member: 1142"><p>na prosbe &quot;truskawkujacych&quot; wlasnie dziewczyn wpisuje:</p><p></p><p></p><p><strong>70ml octu z bialego wina (ale mysle sobie, ze z czerwonego tez bedzie niezly, a moze nawet z octu truskawkowego lub pysznego malinowego/jezynowego, balsamico tudziez)</strong></p><p><strong>120ml oleju kukurydzianego</strong></p><p><strong>50ml oliwy z oliwek extra virgin</strong></p><p><strong>30g musztary pelnoziarnistej</strong></p><p><strong>70g truskawek, wzielam dojrzale i slodkie</strong></p><p></p><p>Wrzucilam wszystko do blendera i zblendowalam na gladka emulsje. Przelalam do pojemnika i schlodzilam dobrze przed uzyciem. Mozna w zamknietym naczyniu przechowywac w lodowce do 3 dni. Odrobina pieprzu, soli nie zaszkodzi.</p><p></p><p>Autorem przepisu jest <a href="http://chefjohncampbell.co.uk/" target="_blank">Chef John Campbell</a>.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 1442442, member: 1142"] na prosbe "truskawkujacych" wlasnie dziewczyn wpisuje: [B]70ml octu z bialego wina (ale mysle sobie, ze z czerwonego tez bedzie niezly, a moze nawet z octu truskawkowego lub pysznego malinowego/jezynowego, balsamico tudziez) 120ml oleju kukurydzianego 50ml oliwy z oliwek extra virgin 30g musztary pelnoziarnistej 70g truskawek, wzielam dojrzale i slodkie[/B] Wrzucilam wszystko do blendera i zblendowalam na gladka emulsje. Przelalam do pojemnika i schlodzilam dobrze przed uzyciem. Mozna w zamknietym naczyniu przechowywac w lodowce do 3 dni. Odrobina pieprzu, soli nie zaszkodzi. Autorem przepisu jest [URL="http://chefjohncampbell.co.uk/"]Chef John Campbell[/URL]. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Sosy
Truskawkowy dressing
Top
Bottom